Advies - Mossink Elektrotechniek

Beveiliging op maat

Een goede beveiliging van een woning of bedrijfspand is belangrijk. Te veel beveiliging is echter niet wenselijk en kan zelfs gevaarlijk zijn. Wanneer bewoners of personeel door overmatig hang- en sluitwerk bij calamiteiten niet snel naar buiten kunnen, schiet de beveiliging zijn doel voorbij. Mossink heeft alle ervaring en expertise in huis om u een passend advies te geven, een totaalplan te maken en uit te voeren.

Risicoanalyse

Voor een optimaal beveiligingssysteem maken wij vooraf een risicoanalyse. Wij kijken hierbij naar het gebouw en de goederen die beveiligd moeten worden. Met een risicoanalyse krijgen we zicht op de meest ideale beveiliging en inbraakpreventie voor uw pand en goederen.

Verzekering

Ons advies over de mate en de manier van beveiligen richt zich niet alleen op veiligheid van goederen en personeel. Wij stemmen ons advies af op de eisen van verzekeraars en brandweer. Verzekeraars en brandweer verplichten  u de installatie up-to-date te houden. Wilt u daar geen omkijken naar hebben, dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten.