Zonnepanelen - Mossink Elektrotechniek

Wat doet een zonnepaneel?

Een zonnepaneel is opgebouwd uit photo-voltaïsche (PV) cellen. Deze PV-cellen zetten zonnestraling om in elektriciteit.
Nederland heeft geen uitgesproken zonnig klimaat maar ook in ons land is zonne-energie zeker goed toe te passen. Zonnepanelen werken namelijk niet alleen wanneer de zon schijnt maar ook tijdens bewolking doen de zonnepanelen hun werk.

De panelen leveren gelijkspanning. Dit wordt met een omvormer omgezet in bruikbare wisselspanning. De opgewekte stroom kan meteen worden gebruikt. Het overschot wordt teruggegeven aan het elektriciteitsnet. Hiervoor ontvangt u een vergoeding van de elektriciteitsleverancier.
De gemiddelde jaaropbrengst van de zonnepanelen bedraagt minimaal 150 kWh/m2.

Waarom is zonne-energie duurzaam?

Stroom verkregen uit zonlicht is duurzaam. Het is onuitputtelijk en milieuvriendelijk verkregen stroom omdat bij de productie geen schadelijke stoffen vrijkomen. Ook vindt er geen uitstoot van broeikasgassen plaats. Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier (een deel) de elektrabehoefte van uw huishouden.

Wat heeft Mossink u te bieden?

Op basis van uw dakligging berekenen wij welke zonnepanelen voor u het meeste rendement opleveren. Bij Mossink kopen we bij betrouwbare leveranciers de zonnepanelen in en installeren deze op uw dak. Indien gewenst bieden wij via onze afdeling Service, Beheer en Onderhoud een onderhoudscontract aan waardoor u ervan verzekerd bent altijd de maximale capaciteit uit uw zonnepanelen te halen.