Domotica - Mossink Elektrotechniek

Mossink elektrotechniek ontwerpt en installeert domoticasystemen. Alle deelinstallaties in uw huis kunnen worden samengevoegd tot één geheel. Dat is het gemak van domotica. Wij houden rekening met uw wensen en leggen een installatie aan die eenvoudig te bedienen is.

KNX

Mossink elektrotechniek maakt onder andere gebruik van KNX. KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woningautomatisering. Zo kunt u met behulp van KNX verschillende installaties met elkaar laten communiceren. Zo kunt u bijvoorbeeld installaties zoals de verlichting, zonwering, verwarming, koeling, alarm, toegang en rolluiken centraal met elkaar verbinden en aansturen.

Noodsituatie

Als alle installaties in huis zijn samengevoegd, verhoogd dat uw kansen in noodsituaties (bijvoorbeeld bij brand). Alle deuren gaan van het slot, de voordeur wordt automatisch ontgrendeld en het huis kan volledig verlicht worden. Wanneer u onwel wordt en hulpdiensten wilt alarmeren, kan dit met slechts één druk op de knop.  Met name deze laatste voorzieningen zien we steeds meer terug bij ouderen die zolang mogelijk zelfstandig willen wonen.

Minimale kosten

Wij inventariseren wat uw wensen zijn. Uitgangspunt is dat de installatie eenvoudig moet zijn en dat het huis zonder ingewikkelde handelingen (zoals programmeren) zijn werk voor u doet. Bovendien kijken we daarbij hoe we de kosten voor u kunnen minimaliseren.