Terug naar portfolio

Zonnepanelen voor bedrijfspand Van Deuveren (Tekstkar)

Tekstkarren van Van Deuveren Traffic worden ingezet voor een groot scala aan outdoor informatieve doeleinden. Van bewegwijzering in het verkeer tot crowd control tijdens evenementen. Ook grote outdoor LED-schermen voor o.a. tv-uitzendingen worden door Van Deuveren onder de naam TVKAR gefaciliteerd. Voor meer informatie: www.tekstkar.nl of www.tvkar.nl

Op het bedrijfspand van Van Deuveren Traffic aan de Beek 16 te Hoevelaken, zijn door Mossink 420 zonnepanelen geleverd en gemonteerd op het platte dak. De elektrische installatie is uitgebreid. Uiteraard zijn er zonnepanelen en omvormers gebruikt met een hoog rendement en van hoge kwaliteit.

Foto’s juni 2017:


Onderstaand de monteurs van Mossink die 420 zonnepanelen op het dak van Testkar.nl hebben aangebracht. Tekstkar.nl en TVkar.nl zullen de zonnestroom gebruiken voor het opladen van de vele mobiele tekst- en tvkarren.

Foto’s 12 juni 2017:
Op 12 juni werd het laatste zonnepaneel gelegd door de wethouder van gemeente Nijkerk: Wim van Veelen. Hierbij waren ook Gert van Deuveren en Dirk-Joost van Hamersveld aanwezig namen Tekstkar. Namens Mossink waren o.a. aanwezig: Jan Companjen, Jan Emond en Theo Epskamp.
Zie ook nijkerk.nieuws.nl