In verband met de zomervakantie is Mossink van 26 juli tot en met 20 augustus gesloten.  In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 033 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst. 

Terug naar portfolio

Noorderhaven Zutphen

Noorderhaven, een nieuwe wijk grenzend aan de binnenstad van Zutphen, is volop in ontwikkeling. Het wordt een levendig gebied door de bouw van circa 1.100 woningen in alle soorten en maten en prijsklassen, maar ook door de vestiging van kantoren, ambachtelijke detailhandel, ateliers, dienstverlening, horeca en onderwijs. Noorderhaven wordt niet in één keer gebouwd. In de loop van de tijd zal, naar behoefte, het plan worden ingevuld.

Momenteel wordt er gewerkt aan het tweede deel van vlek 8 en vlek 10. Binnen dit deelgebied komen 8 woningen (Pakhuis 8), 34 appartementen (Havenmeester 10) en nog eens 13 woningen (Haventuin 10). Deze nieuwbouw is bedoeld voor de verkoop. De woningen van de Haventuin en de appartementen zijn reeds verkocht.
In opdracht van Heijmans Woningbouw voorziet Mossink al deze nieuwbouwwoningen van de elektrotechnische installatie en verlichtingsinstallatie.

Pakhuis 8 – opgeleverd in 2016
Havenmeester 10 – opgeleverd in 2018
Haventuin 10 – opgeleverd in 2018