In verband met de bouwvak is Mossink van maandag 22 juli tot en met vrijdag 16 augustus gesloten. In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 033 - 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst.

Terug naar portfolio

Transformatie van oud autobedrijf naar modern bedrijfspand voor Van Wiefferen in Amersfoort

Bij Mossink elektrotechniek zijn we trots op de succesvolle afronding van een bijzonder project in Amersfoort. In dit project hebben we een oud autobedrijf getransformeerd naar een prachtig nieuw bedrijfspand voor Van Wiefferen, een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige stoffering.

 

Over Van Wiefferen

Van Wiefferen staat bekend om zijn vakmanschap en het leveren van topkwaliteit in stoffering. Met oog voor detail en een passie voor het vak heeft Van Wiefferen een sterke reputatie opgebouwd in de branche. Het nieuwe pand weerspiegelt hun toewijding aan kwaliteit en professionaliteit.

Onze Rol in de Transformatie

Bij de transformatie van het pand hebben wij, Mossink elektrotechniek, een breed scala aan elektrotechnische installaties en voorzieningen gerealiseerd om ervoor te zorgen dat het pand voldoet aan de hoogste normen van moderniteit, veiligheid en functionaliteit.

        1. Elektrische Installatie
    • We hebben de elektrische installatie waar nodig aangepast en uitgebreid. De verdeelkast hebben we aangepast aan de laatste normen door aardlekautomaten toe te passen waar nodig. Daarbij hebben we de bestaande infrastructuur zoveel mogelijk hergebruikt voor maximale duurzaamheid.
        2. Verlichting
    • Voor zowel het kantoor als de showroom hebben we een volledig nieuwe verlichtingsoplossing geïmplementeerd. We hebben gebruik gemaakt van energiezuinige en duurzame LED-verlichting die niet alleen zorgt voor een helder en prettig werkklimaat, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van het pand.
        3. Inbraak- en Brandmeldinstallatie
    • De veiligheid van het pand is een topprioriteit. Daarom hebben we de bestaande inbraak- en brandmeldinstallatie uitgebreid en aangepast. Dit hield in dat we de nieuwste technologieën hebben geïntegreerd in de bestaande systemen om een optimale beveiliging van het pand te waarborgen.

Eindresultaat

Het resultaat van dit project is een modern, veilig en functioneel bedrijfspand dat volledig voldoet aan de wensen en eisen van Van Wiefferen. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de groei en verdere professionalisering van een bedrijf dat, net als wij, kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Bij Mossink elektrotechniek kijken we terug op een succesvolle samenwerking en een geslaagd project. We kijken ernaar uit om ook in de toekomst bij te dragen aan vergelijkbare transformaties en projecten.

Voor meer informatie over onze diensten en gerealiseerde projecten kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze website.