In verband met de bouwvak is Mossink van maandag 22 juli tot en met vrijdag 16 augustus gesloten. In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 033 - 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst.

Projectverlichting - Mossink elektrotechniek

Het juiste licht op de zaak

Projectverlichting

Goede verlichting laat gebouwen leven. Verlichting brengt sfeer, veiligheid in het donker en zorgt voor productiviteit. Projectverlichting is één van de specialiteiten van Mossink elektrotechniek.

Lichtplan

Wij ontwerpen een compleet lichtplan voor elke gewenste locatie. Bij dit lichtplan zal er natuurlijk daglicht, energiezuinige verlichting en energie-efficiënte verlichting toegepast worden. Onze adviseurs en ontwerpers creëren flexibele en creatieve lichtplannen die perfect zijn afgestemd op de ruimte en het gebruik van die ruimte.  Hierbij houden we rekening met de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van duurzame verlichting. Wij begeleiden elk project van lichtplan tot de oplevering en de nazorg.

Energiezuinige LED-verlichting

Wilt u graag een sfeervol uitgelicht pand zonder een veel te hoge energierekening? Mossink Projectverlichting ontwerpt lichtplannen met oog op energiebesparing.
De aanschaf van energiezuinige LED-verlichting verdient u, door de besparing op de energiekosten volledig terug. Wij leveren diverse verlichting rechtstreeks vanuit de fabrikant, dat is voordelig voor u.  Daarnaast kunnen wij met onze gespecialiseerde vakkennis voordelige alternatieven bieden op het gebied van armaturen.

Onderhoudscontract

U kunt een onderhoudscontract afsluiten voor uw lichtinstallaties. Wij komen één keer per jaar langs om alle verlichting te controleren en indien nodig te vervangen. Zo bent u altijd verzekerd van een goedwerkende verlichting.