Projectverlichting - Mossink Elektrotechniek

Het juiste licht op de zaak

Projectverlichting

Goede verlichting laat gebouwen leven. Verlichting brengt sfeer, veiligheid in het donker en zorgt voor productiviteit. Projectverlichting is één van de specialiteiten van Mossink Elektrotechniek.

Lichtplan

Wij ontwerpen een compleet lichtplan voor elke gewenste locatie. Onze adviseurs en ontwerpers creëren flexibele en creatieve lichtplannen die perfect zijn afgestemd op de ruimte en het gebruik van die ruimte.  Hierbij houden we rekening met de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van duurzame verlichting. Wij begeleiden elk project van lichtplan tot de oplevering en de nazorg.

LED

LED-verlichting is duurzaam en energiebesparend. Wij werken onder andere met nieuwe LED-verlichting die is voorzien van Camita-technnologie. De speciale kunststof multi-facetreflector in combinatie met een extra zuinige LED zorgt voor een ongekende bundel mooi, warm-wit licht. Deze verlichting is vergelijkbaar met een goede halogeenlamp, maar met een veel lager energieverbruik.

Onderhoudscontract

U kunt een onderhoudscontract afsluiten voor uw lichtinstallaties. Wij komen één keer per jaar langs om alle verlichting te controleren en indien nodig te vervangen. Zo bent u altijd verzekerd van een goedwerkende verlichting.