Over ons - Certificeringen - Mossink elektrotechniek

Mossink is trots op de veelzijdige certificeringen die het bedrijf bemachtigd.
De certificeringen zijn te downloaden zodat u de geldigheid en legitimiteit kunt zien.

Alle certificeringen die Mossink bemachtigd staan hieronder getoond.

BRL 6000

Het kwaliteitscertificaat BRL6000 is speciaal ontworpen voor de installatiesector. Met dit certificaat tonen wij de professionaliteit aan van onze onderneming en de vakbekwaamheid van onze medewerkers. Al onze installatiewerkzaamheden voldoen aan de gestelde kwaliteit en eisen van deze certificering. Een BRL6000-certificaat is een erkende kwaliteitsverklaring. U kiest daarmee voor kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid.  (Bron: www.dekra-certification.nl)
Download het certificaat in pdf-formaatCertificaat BRL 6000

 

VCA**

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een veelzijdig programma waarin wordt getoetst en gecertificeerd op het VGM-beheersysteem. Met deze certificering tonen wij aan dat veilig werken door onze medewerkers, een integraal onderdeel is van de bedrijfsvoering.
Download het certificaat in pdf-formaat: Certificaat VCA 2017 6.0

 

BORG-E

Met deze certificering tonen wij aan te voldoen aan de wettelijke eisen die gesteld worden aan een inbraaksignaleringssysteem en de installatie daarvan. Erkende BORG Beveiligingsbedrijven geven BORG-certificaten uit, waarmee de eigenaar van een alarmsysteem kan aantonen dat zijn alarmsysteem deskundig en betrouwbaar is aangelegd en wordt onderhouden volgens de geldende installatievoorschriften. Als erkend BORG Beveiligingsbedrijf geven wij nieuwe en bestaande klanten de zekerheid dat onze medewerkers vakkundig en betrouwbaar zijn. (Bron: www.dekra-certification.nl).
Download het certificaat in pdf-formaat: Certificaat Borg-E

 

Branddetectie- en Onderhoudsbedrijf

Met deze certificaten tonen wij aan te beschikken over de kennis, vaardigheden en bedrijfsmiddelen om een gecertificeerde brandmeldinstallatie te installeren, op te leveren en te onderhouden. Deze certificeringen hebben betrekking op de kwaliteit van autonome brandmeldinstallaties. Behalve het signaleren en melden van brand, moet de brandmeldinstallatie ook andere automatische brandbeveiligingsinstallaties aansturen zoals ontruimingsalarmsystemen en blusinstallaties.  (Bron: www.dekra-certification.nl)
Download het certificaat in pdf-formaat:
Certificaat Installeren BMI 
Certificaat Leveren BMI 
Certificaat Onderhoud BMI

 

SCIOS Scope 8

Met het certificaat voor de SCIOS certificatieregeling tonen we aan te voldoen aan de eisen die het SCIOS stelt aan het keuren van elektrotechnische installaties. Als erkend inspectiebedrijf is Mossink gekwalificeerd voor het uitvoeren van periodieke inspecties aan bestaande elektrotechnische installaties, conform scope 8 van het SCIOS.
Download het certificaat in pdf-formaat: Certificaat SCIOS Scope 8

SCIOS Scope 10

Met het certificaat voor de SCIOS certificatieregeling tonen we aan te voldoen aan de eisen die het SCIOS stelt voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico. Als erkend inspectiebedrijf is Mossink gekwalificeerd voor het uitvoeren van periodieke inspecties aan bestaande elektrotechnische installaties, conform scope 10 van het SCIOS. Klik hier om meer te lezen over het certificaat.
Download het certificaat in pdf-formaat: Certificaat SCIOS Scope 10

REOB

Met deze certificering tonen wij aan te voldoen aan het CCV-certificatieschema en de eisen die de wet hieraan stelt.
Mossink is met deze certificering gekwalificeerd voor het uitvoeren van onafhankelijk en deskundig onderhoud aan bestaande, draagbare blustoestellen en ook brandslanghaspels.
Download het certificaat in pdf-formaatCertificaat REOB 

Afbeelding van Techniek Nederland

Techniek Nederland

Mossink is lid van Techniek Nederland, de brancheorganisatie voor de installatietechniek en de elektrotechnische detailhandel. “De technische branche kan succesvol zijn en bijdragen aan een sterke, duurzame economie als de bedrijven in deze sector optimaal de ruimte krijgen zich te ontplooien. Dat vraagt om een eigentijdse, sterke brancheorganisatie. Een organisatie die de belangen herkent en erkent. Die anticipeert op wat er komen gaat en onderwerpen op de politieke en maatschappelijke agenda zet.” (Bron: corporate brochure Uneto-Vni) De consumentenwebsite van Techniek Nederland geeft toegang tot verschillende pagina’s speciaal gericht op het informeren van consumenten: www.technieknederland.nl/consumenten.

SBB

Mossink is een door de SBB erkend leerbedrijf. Door middel van stageplaatsen en trajecten voor leerlingmonteurs proberen wij kennisoverdracht en vakmanschap in de techniek te stimuleren. Wij willen het werk in de elektrotechniek zo aantrekkelijk mogelijk maken, door leerlingmonteurs op te leiden hopen wij een bijdrage te leveren aan de toekomst van het vakmanschap. Als leerbedrijf voldoen wij aan de eisen die de SBB stelt aan de erkenning. www.s-bb.nl
Download het certificaat in pdf-formaat: Certificaat erkend leerbedrijf SBB