In verband met de bouwvak is Mossink van maandag 22 juli tot en met vrijdag 16 augustus gesloten. In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 033 - 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst.

Beveiligingen - Mossink elektrotechniek

Beveiligingsinstallaties

Mossink elektrotechniek is een erkend beveiligingsbedrijf op diverse deelgebieden. Wij helpen u graag verder met het beveiligen en beschermen van uw object(en). Zo hebben wij ons gespecialiseerd in de volgende objectbeveiligingen:

  • Branddetectie en -onderhoud
  • Inbraakbeveiliging
  • Toegangscontrolesystemen
  • Gesloten camerasystemen (CCTV)
  • Noodverlichting
  • Kleine blusmiddelen

Een goede beveiliging van een woning of bedrijfspand is belangrijk. Te veel beveiliging is echter niet wenselijk en kan zelfs gevaarlijk zijn. Mossink heeft alle ervaring en expertise in huis om u een passend advies te geven, een totaalplan te maken en uit te voeren.

Risicoanalyse

Voor een optimaal beveiligingssysteem maken wij vooraf een risicoanalyse. Wij kijken hierbij naar het gebouw en de goederen die beveiligd moeten worden. Met een risicoanalyse krijgen we zicht op de meest ideale beveiliging en inbraakpreventie voor uw pand en goederen.

Verzekering

Ons advies over de mate en de manier van beveiligen richt zich niet alleen op veiligheid van goederen en personeel. Wij stemmen ons advies af op de eisen van verzekeraars en brandweer. Verzekeraars en brandweer verplichten u de installatie up-to-date te houden. Wilt u daar geen omkijken naar hebben, dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten.