In verband met de bouwvak is Mossink van maandag 22 juli tot en met vrijdag 16 augustus gesloten. In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 033 - 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst.

Besturingstechniek - Mossink elektrotechniek

Besturingstechniek van ontwerp tot realisatie

Mossink Besturingstechniek ontwerpt en realiseert besturingstechniek voor opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie, machinebouw, klimaatbeheersing en cleanrooms. Wij creëren hoogwaardige besturingstechnische oplossingen waardoor de communicatie tussen mens en machine vlekkeloos verloopt.

Binnen de divisie Besturingstechniek ontwerpen en realiseren wij:

  • Regel- en besturingsinstallaties
  • P.L.C.-besturingen
  • Verdeelinrichtingen
  • Schakelkasten en panelen voorzien van signalering en bediening

Bovendien configureren en programmeren wij zelf onze P.L.C.’s voor diverse installaties. Het samenbouwen en ontwerpen (engineeren) van genoemde kasten/panelen vindt plaats in onze werkplaats te Hoevelaken.

Mossink Besturingstechniek is in staat om te ontwerpen en te installeren met het oog op de toekomst. Wanneer uw bedrijf groeit en moet worden uitgebreid, brengt dat kosten met zich mee. Door in de ontwerpfase rekening te houden met uw toekomstplannen, kunt u in een later stadium uitbreiden zonder extra hoge kosten.