Terug naar portfolio

Vrijstaande woning Huizen

In september 2021 zijn we begonnen met het bouwen van een nieuwe villa met poolhouse in Huizen.
Samen met onze bouwpartner Vreeswijk en Koebrugge en W-installateur Jetten Installatietechniek realiseerden wij de villa tot een moderne en duurzame woning.

De woning is ontworpen door Building Design Architectuur.  Het ontwerp van het lichtplan en de elektrotechnische installaties is samen met de bewoners ontworpen. Mossink gaat in opdracht van de bewoners de uitvoering van de installaties realiseren. Tijdens het proces heeft Mossink direct kunnen adviseren aan de bewoners, waardoor het ontwerp nu volledig aansluit aan de wensen van de opdrachtgevers.

De woning is voorzien van de nieuwste technieken. Zo is de verlichting uiteraard volledig in LED uitgevoerd en zijn de installaties gekoppeld door middel van KNX besturingssysteem.
Door middel van tablets en sensoren wordt de verlichting bediend, de camera’s bekeken, de gordijnen bediend, de muziek geregeld etc.

Verder hebben we in deze villa de bekabeling voor de duurzame installaties aanlegt. Duurzame toepassingen zijn onder andere; warmtepomp, vloerverwarming, CO2-gestuurde ventilatie, zonnepanelen (door derden) en LED-verlichting.

De villa is opgeleverd in november 2022.