Terug naar portfolio

Inproba te Baarn

Op 1 juli 2014 is Mossink gestart met de verbouwing en nieuwbouw van het bedrijfspand van Inproba. Inproba is gevestigd in Baarn en is producent en importeur van oriëntaalse producten en smaakmakers.

 

Tussen het huidige bedrijfspand en een aangekocht pand komt nieuwbouw. Deze 3 panden gaan tezamen één groot , nieuw bedrijfspand vormen.
Bij dit grote, innoverende project zal Mossink de totale elektrotechnische installatie aanleggen, inclusief noodverlichting, brandmeld- en ontruimingsinstallatie, inbraakbeveiliging, data en telefonie en omroepinstallatie.

Op 28 november 2014 werd het hoogste punt van de bouw gevierd. De productie bij Inproba werd stilgelegd zodat het personeel de festiviteiten kon meebeleven. Ook waren de diverse aannemers aanwezig. Nadat iedereen zich buiten had verzameld, werd de toekomstige productiehal bezocht. Hier heeft Mossink al een flink gedeelte voorzien van Veko LED-verlichting. In een andere hal sprak de heer Libenga (directeur van Inproba) alle betrokkenen toe en dankte hen hartelijk voor de getoonde inzet. Aansluitend was er gelegenheid om rondgeleid te worden en uiteraard was er tijd voor een hapje en een drankje.

Inproba-logo-12cm

Op 21 mei 2015 werd het project opgeleverd.

In uitgave 727 van het vakblad Stedenbouw staat op pag. 47 een mooie redactionele bijdrage van Mossink over dit project.

Foto’s september 2014

 

Foto’s november 2014

 

Foto’s 28 november 2014: hoogste punt

 

Foto’s december 2014
Ook intern bij Mossink werd hard gewerkt om tot een mooi resultaat te komen!

 

Foto’s januari 2015

 

Foto’s februari 2015