Terug naar portfolio

Kanaleneiland Utrecht Vlek 4

Kanaleneiland te Utrecht is een grootschalig ontwikkelingsgebied voor nieuwbouw en renovatie. Vesteda laat 4 gebouwen ontwikkelen door Heijmans Woningbouw Amersfoort. In deze 4 gebouwen zullen 235 appartementen komen. De appartementen zullen na oplevering worden verhuurd door Versteda. Jonge starters vormen een speciale doelgroep voor deze appartementen. Een aantal appartementen zijn uitgevoerd als ‘friends woning’. Deze zijn te huur met een vriend of vriendin.

In opdracht van Heijmans Woningbouw te Amersfoort is Mossink in januari 2017 gestart met dit omvangrijke project. Alle appartementen worden door Mossink voorzien van de elektrotechnische, de verlichtings-, en deurvideo-installatie. Er wordt een innoverende deurvideo-installatie voorbereid die in de toekomst de mogelijkheid biedt om via een app bediend te worden.

In uitgave 745 van het vakblad Stedenbouw staat op blz. 89 een redactionele bijdrage van Mossink over dit project waarbij Wim Emond, projectleider, vertelt over de voortgang.

Art impression:


Foto’s januari 2017:


Foto’s april 2017:


Foto’s juli 2017:


Foto’s oktober 2017:


Foto’s november 2017:

Foto’s december 2017: