In verband met de bouwvak is Mossink van 25 juli tot en met 19 augustus gesloten. In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer (033) 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst.

Terug naar portfolio

Kanaleneiland Utrecht

Kanaleneiland te Utrecht is een grootschalig ontwikkelingsgebied voor nieuwbouw en renovatie. Vesteda heeft 4 gebouwen laten ontwikkelen door Heijmans Woningbouw Amersfoort. In deze 4 gebouwen zullen 235 appartementen komen. De appartementen zullen na oplevering worden verhuurd door Vesteda. Jonge starters vormen een speciale doelgroep voor deze appartementen. Een aantal appartementen zijn uitgevoerd als ‘friends woning’. Deze zijn te huur met een vriend of vriendin.

In opdracht van Heijmans Woningbouw te Amersfoort is Mossink in januari 2017 gestart met dit omvangrijke project. Alle appartementen worden door Mossink voorzien van de elektrotechnische, de verlichtings-, en deurvideo-installatie. Er wordt een innoverende deurvideo-installatie voorbereid die in de toekomst de mogelijkheid biedt om via een app bediend te worden.

Het project is opgeleverd in december 2017.