In verband met de zomervakantie is Mossink van 26 juli tot en met 20 augustus gesloten.  In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 033 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst. 

Terug naar portfolio

Nieuwbouw Lyvore

Op het voormalig terrein van de gemeentewerf in Baarn, werden aan de noordzijde 2 nieuwe gebouwen gerealiseerd voor Lyvore.
Beide gebouwen bieden plaats aan 35 dementerende cliënten met voor hen allemaal een eigen studio. Per verdieping is er een gezamenlijke huiskamer, keuken en activiteitenruimte. Tevens heeft elke verdieping een eigen buitenruimte.
Een belangrijk uitgangspunt van het bouwontwerp is de combinatie van woon- en zorg enerzijds en de herkenbaarheid van de dagelijkse gang van zaken voor deze specifieke doelgroep anderzijds.

Bij dit nieuwbouwproject heeft Mossink in opdracht van  Lyvore de complete elektrotechnische installatie aangelegd. Daarnaast heeft Mossink de gebouwen geheel voorzien van armaturen, data-installatie, CAI-aansluitingen, brandmeld- en ontruimingsinstallatie en een toegangscontrolesysteem.

Gedurende de realisatie van dit project is, volgens het lean-principe, nauw samengewerkt met Bouwbedrijf A. Huurdeman te Amersfoort en Megens Installaties te Druten. Samen voor een optimaal eindresultaat!

Eind 2016 zijn beide gebouwen opgeleverd. Op 20 maart 2017 vond de officiële opening plaats.