Terug naar portfolio

Railpro te Hilversum

In opdracht van Heilijgers Bouw heeft Mossink een bijzonder project opgeleverd in een nieuwe productiehal van voestalpine Railpro te Hilversum.

Voestalpine Railpro te Hilversum produceert en levert een totaalpakket aan spoorwegtoebehoren. Het is een belangrijke toeleverancier in de Nederlandse markt. hierdoor was uitbreiding van productieruimte noodzakelijk. Deze productieruimte wordt Rail Service Center twee ( RCS2) genoemd.

In RCS2 is een Linsinger-slijpmachine geplaatst die de nieuw te leveren spoorstaven ontdoet van de oppervlaktelaag. Deze machine is door Mossink voorzien van een voeding die is afgezekerd met 630 ampère. Het totaal afgezekerde vermogen bedraagt 1600 ampère. Daarnaast heeft Mossink in eigen beheer de hoofdverdeelinrichting gebouwd met een totaal aansluitvermogen van 1000 KVA en de onderverdeler die nodig is voor de gebouwgebonden installatie.

Op 15 december 2016 is een compleet nieuwe elektrotechnische installatie opgeleverd. En dat niet alleen. Ook de complete verlichting-, brandmeld-, inbraak- en data-installatie, inclusief glasvezelkoppeling naar RCS1, is door Mossink aangelegd en opgeleverd.