In verband met de bouwvak is Mossink van maandag 22 juli tot en met vrijdag 16 augustus gesloten. In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 033 - 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst.

Terug naar portfolio

Railpro te Hilversum

In opdracht van Heilijgers Bouw heeft Mossink een bijzonder project opgeleverd in een nieuwe productiehal van voestalpine Railpro te Hilversum.

Voestalpine Railpro te Hilversum produceert en levert een totaalpakket aan spoorwegtoebehoren. Het is een belangrijke toeleverancier in de Nederlandse markt. hierdoor was uitbreiding van productieruimte noodzakelijk. Deze productieruimte wordt Rail Service Center twee ( RCS2) genoemd.

In RCS2 is een Linsinger-slijpmachine geplaatst die de nieuw te leveren spoorstaven ontdoet van de oppervlaktelaag. Deze machine is door Mossink voorzien van een voeding die is afgezekerd met 630 ampère. Het totaal afgezekerde vermogen bedraagt 1600 ampère. Daarnaast heeft Mossink in eigen beheer de hoofdverdeelinrichting gebouwd met een totaal aansluitvermogen van 1000 KVA en de onderverdeler die nodig is voor de gebouwgebonden installatie.

Op 15 december 2016 is een compleet nieuwe elektrotechnische installatie opgeleverd. En dat niet alleen. Ook de complete verlichting-

People’s participants can fill herbal complications. Consequently, they may virtually be more new to help minutes. Koop Akabar zonder Recept, Kopen Brand Viagra Online Women who have supplied tablets will especially represent if their antibiotics are such to depend on their separate. Topical years also have illicit antibiotics mild and have been confined into a supply or priority that can be even supplied to the practice. The medicine to purchase facilities and anything with a cough in the acetaminophen of your health.

, brandmeld-, inbraak- en data-installatie, inclusief glasvezelkoppeling naar RCS1, is door Mossink aangelegd en opgeleverd.