In verband met de zomervakantie is Mossink van 26 juli tot en met 20 augustus gesloten.  In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 033 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst. 

Terug naar portfolio

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is een internationaal ingenieurs-, advies- en projectmanagementbureau dat zich richt op het verbeteren van de samenleving en leefomgeving. Royal HaskoningDHV richt zich hierbij op een grote verscheidenheid aan markten. In hoofdlijnen worden diensten geleverd op het gebied van water, transport en industrie.

De afdeling Service, Beheer en Onderhoud van Mossink heeft een inspectie uitgevoerd aan de elektrische installaties van deze klant. De inspectie is uitgevoerd conform de NEN 3140.
Het doel van de inspectie was het voorkomen van ongevallen, calamiteiten en claims als gevolg van onveilige installaties. Daarnaast heeft de inspectie bijgedragen aan het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit. Thermografisch onderzoek maakt deel uit van deze inspectie.
Na afloop heeft Royal HaskoningDHV een rapportage ontvangen met de bevindingen en aanbevelingen.