Terug naar portfolio

Verbouwing gemeentehuis Wijk bij Duurstede

In 2016 is het gemeentehuis van Wijk bij Duurstede verbouwd naar “Huis van de Gemeente”. Inwoners kunnen er terecht voor producten en diensten van de gemeente. Maar ook voor de bibliotheek. Het is een ontmoetingsplek geworden voor de inwoners. Ondernemers kunnen er afspreken met klanten of digitaal werken. Na aanbesteding heeft Mossink van de gemeente opdracht gekregen om binnen dit project de elektrotechnische installaties aan te leggen. Het werkgebied bestond uit: de ontmoetingsplek met de balies, bibliotheek, backoffice, keuken en de berging, multifunctionele ruimte en de nieuwe entree.

In april 2017 is er een start gemaakt met een nieuwe verbouwing van het gemeentehuis: circa 585m² van de begane grond aan de zuidwestzijde van het Huis van de Gemeente Wijk bij Duurstede wordt verbouwd zodat hier de Stichting Binding (het centrum voor Zorg en Welzijn in de gemeente) gehuisvest kan worden.
Mossink gaat de elektrische installatie aanpassen en uitbreiden. De bestaande verdeelkast wordt aangepast aan de nieuwe situatie en de armaturen worden vervangen door LED-armaturen. De ontruimingsinstallatie wordt aangepast en uitgebreid en er wordt een nieuwe data-installatie geleverd en gemonteerd.

In juli 2017 is het project opgeleverd.

Foto’s mei 2017:


Foto’s juli 2017: