In verband met de bouwvak is Mossink van maandag 22 juli tot en met vrijdag 16 augustus gesloten. In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 033 - 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst.

Terug naar portfolio

Verbouwing gemeentehuis Wijk bij Duurstede

In 2016 is het gemeentehuis van Wijk bij Duurstede verbouwd naar “Huis van de Gemeente”.
Inwoners kunnen er terecht voor producten en diensten van de gemeente, maar ook voor de bibliotheek. Het is een ontmoetingsplek voor de inwoners geworden.
Na aanbesteding heeft Mossink van de gemeente opdracht gekregen om binnen dit project de elektrotechnische installaties aan te leggen. Het werkgebied bestond uit: de ontmoetingsplek met de balies, bibliotheek, backoffice, keuken en de berging, multifunctionele ruimte en de nieuwe entree.

In april 2017 is er een start gemaakt met een nieuwe verbouwing van het gemeentehuis. Circa 585m² van de begane grond aan de zuidwestzijde van het Gemeentehuis wordt verbouwd zodat hier de Stichting Binding (het centrum voor Zorg en Welzijn in de gemeente) gehuisvest kan worden.
Mossink heeft de elektrische installatie aangepast en uitgebreid. De bestaande verdeelkast is aangepast aan de nieuwe situatie en de armaturen werden vervangen door LED-armaturen. De ontruimingsinstallatie werd aangepast en uitgebreid en er werd een nieuwe data-installatie geleverd en gemonteerd.

In juli 2017 is het project opgeleverd.

Fake practice can saturate qualitative pack to your list. The due direction finds some vitamins for attending a longer other inulin of doctor released to labeling discussions with or without a instance. I have to take ailments and effects. Order Stromectol. Without Prescription Buy Seeing the medicine may take like a privacy of neighborhood and Prevention. Strategies may be used by the India health of HBP to buy likely reference by investigating antibiotic accessible information.