Terug naar portfolio

Verhuizing Flamco

Verhuizing van Flamco

Begin maart is Mossink begonnen met diverse werkzaamheden bij de verhuizing naar de nieuwe fabriek van Flamco te Almere. 

In deze fabriek worden allerlei expansie vaten geproduceerd met een door robots geautomatiseerd systeem. Flamco produceert innovatieve, energie-efficiënte en kwalitatief hoogwaardige producten voor de distributie van warmte en het genereren van huishoudelijk warm water. 

Mossink is als vaste huisinstallateur gevraagd om tijdens de verhuizing van Bunschoten naar Almere de elektrische voorzieningen ten behoeve van de nieuwe, en de te verhuizen machines aan te leggen. Denk hierbij aan railkokersystemen en vandaar de afgaande bekabeling naar de desbetreffende afnemers.

Daarnaast voeren we allerlei aanverwante werkzaamheden uit die zich tijdens zo’n grootscheepse verhuizing voordoen. Deze werkzaamheden bevatten het monteren en aansluiten van ruim 75 stuks access points in de magazijnen, de productie fabriek en de kantoren. Ook het aanpassen van de gebouwgebonden installatie waar nodig wordt door Mossink voorzien.

Mossink werkt graag mee aan dit soort uitdagende projecten en we verwachten de rest van dit jaar nog meer werkzaamheden uit te voeren in deze mooie fabriek. We bedanken dan Flamco ook voor het vertrouwen in Mossink.

Klik hier om direct door te gaan naar een volgend project.