Beveiligingsverlichting - Mossink elektrotechniek

Inbraakpreventie

Goede beveiligingsverlichting draagt bij aan inbraakpreventie. Wij geven u graag advies over geschikte beveiligingsverlichting van uw pand. Naast verlichting houdt een alarmsysteem ongenode gasten buiten de deur. Voor het aanbrengen van alarmsystemen kunt u bij Mossink elektrotechniek terecht. U vindt hierover meer informatie bij: beveiligingen, toegangscontrolesystemen en gesloten camerasystemen.

Noodverlichting

Overal waar veel mensen bij elkaar komen, is noodverlichting verplicht. Noodverlichting is onderdeel van het ontruimingsplan. Bij brand of andere calamiteiten moet iedereen snel en veilig de weg naar buiten kunnen vinden. Mossink Beveiligingen begeleidt de realisatie van uw noodverlichting van begin tot eind.

Onderhoudsplan

Om er zeker van te zijn dat de noodverlichting altijd werkt, heeft Mossink elektrotechniek een degelijk onderhoudsplan ontwikkeld. In dit onderhoudsplan voor noodverlichting voeren wij de volgende activiteiten uit:

  • Testen van de verlichting
  • Aanpassen van de noodverlichting aan een nieuwe situatie
  • Periodiek vervangen van de lichtbronnen en accu’s
  • Het hele systeem toetsen aan de geldende normen
  • Aanpassingen maken wanneer er nieuwe eisen worden opgelegd door brandweer en verzekeringsmaatschappijen

U kunt een onderhoudscontract afsluiten voor uw noodverlichtingsinstallatie. Wij komen één keer per jaar langs om alle (nood)verlichting te controleren en indien nodig te vervangen. Zo bent u altijd verzekerd van goedwerkende beveiligingsverlichting.