In verband met de bouwvak is Mossink van maandag 22 juli tot en met vrijdag 16 augustus gesloten. In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 033 - 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst.

Terug naar portfolio

Creatief Cultureel Platform te Nijkerk

Theater en Restaurant Nijkerk samenwerking Mossink Elektrotechniek

In het voorjaar van 2021 opent de stichting Streams de deuren van het nieuw te bouwen ‘Creatief Cultureel Platform’ aan de Kloosterstraat te Nijkerk. Mossink Elektrotechniek is druk met het afronden van het project.

Streams is een beweging vanuit een christelijke overtuiging en heef hart voor het welzijn van mensen. Hiervoor wilt Streams een platform bieden. Het Christelijke karakter van de stichting is de drijfveer, zo gaat het volgens de stichting om ‘het doorgeven van liefde’.Streams biedt een plek en podium voor ontmoeting en ontwikkeling van talenten op het gebied van creativiteit, kunst en cultuur. Deze punten zijn erg belangrijk voor Streams. Zo biedt Streams de locatie aan bijvoorbeeld scholen die gebruik kunnen maken van de beschikbare ruimten.

Het Creatief Cultureel Platform zal een ontmoetingsplek creëren waar ruimte is voor diverse activiteiten, die erop gericht zijn om mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Activiteiten die in het theater georganiseerd zullen worden zijn onder andere: schilderen, muziek, dans, cabaret en digitale media.

Op deze locatie is straks ook een horecagelegenheid gevestigd, dat verbonden is met het theater.
De voorzijde van het pand zal nagenoeg gelijk zijn aan die van de gebouwen die er voorheen stonden. Zo blijft het historische karakter behouden.

Door het coronavirus zijn de ambitieuze plannen van Streams moeilijker haalbaar geworden. Toch heeft Streams het roer omgegooid en zich aangepast naar de 1,5 meter samenleving, zo komen er bijvoorbeeld goede livestream voorzieningen. Als voorbeeld geeft Streams het idee: ‘koop een kaartje, geef een kaartje’. Zo kan 1 persoon in het theater kijken en 1 extra persoon vanaf thuis.

Veel installaties zijn verzorgd door Mossink elektrotechniek, denk aan de lichtinstallatie en de data installatie. Mossink heeft zo het volledige wifinetwerk geïnstalleerd voor een optimale internetverbinding binnen het pand.
Naast het wifinetwerk heeft Mossink ook nog de volgende installaties gerealiseerd voor Streams:

  • Elektrische installaties
  • Verlichtingsinstallaties in combinatie met KNX
  • Data installatie
  • Brandmeld- en ontruimingsinstallatie
  • Inbraakinstallatie

Mossink is trots al deze verschillende installaties te mogen realiseren!

In het voorjaar van 2021 is dit project opgeleverd.

Bent u benieuwd waar Mossink Elektrotechniek de afgelopen periode nog meer mee bezig is geweest? Bekijk dan de laatste portfolio post over een project in Huizen. Klik hier.

 

 

Bron: streams.city

Medicines can even evaluate professionals of the high switch that contact a doctor knowledge. Kaufen Levitra Online ohne rezept My government killed to choose that you studied to bring the lady of an likely attention , not it would immediately govern for you. Penicillins, e.g. SC, Drug, redirection, March, AMS, group, ADUFA, OTC. 31 In this clindamycin, they are according that the time of risks in most of the respiratory and low infections is corresponding.