In verband met de bouwvak is Mossink van maandag 22 juli tot en met vrijdag 16 augustus gesloten. In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 033 - 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst.

Elektrotechnische installaties - Mossink elektrotechniek

Elektrotechnische installaties

Mossink elektrotechniek is gespecialiseerd in het aanleggen en aanpassen van elektrotechnische installaties. Wij leggen licht-, kracht- en zwakstroominstallaties aan in o.a. woningen, bedrijven, scholen en industriegebouwen. Een goed aangelegde, elektrotechnische installatie is maatwerk. Mossink elektrotechniek tekent en ontwerpt uw installaties en staat altijd voor u klaar met goed advies. Wij zorgen ervoor dat de elektrotechnische installatie voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget.

Betrouwbare elektrotechnische installaties

Een elektrotechnische installatie moet werken en betrouwbaar zijn. Bij Mossink elektrotechniek werken gecertificeerde en vakkundige werknemers. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat uw elektrotechnische installatie veilig is en voldoet aan de eisen van deze tijd.