In verband met de bouwvak is Mossink van maandag 22 juli tot en met vrijdag 16 augustus gesloten. In geval van storing kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 033 - 253 45 81 en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de storingsdienst.

KNX en domotica - Mossink elektrotechniek

Mossink elektrotechniek ontwerpt en installeert domoticasystemen met behulp van KNX. Alle deelinstallaties in uw huis kunnen worden samengevoegd tot één geheel. Dat is het gemak van KNX. Wij houden rekening met uw wensen en leggen een installatie aan die eenvoudig te bedienen is. Benieuwd naar wat KNX voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is KNX?

KNX is een wereldwijd gestandaardiseerd systeem voor huis- en gebouwautomatisering. Het stelt je in staat om verschillende apparaten en systemen in een gebouw, zoals verlichting, verwarming, beveiliging en jaloezieën, met elkaar te verbinden en te bedienen via één eenvoudig systeem. Of je nu thuis bent of op kantoor, KNX maakt het leven comfortabeler en efficiënter.

Voordelen van KNX

Voor Particulieren:

  • Comfort: Met KNX kun je eenvoudig je verlichting, verwarming, airconditioning en andere systemen bedienen vanaf één centraal punt of zelfs via je smartphone. Dit maakt het leven thuis een stuk gemakkelijker en aangenamer.
  • Energie-efficiëntie: KNX helpt je energie te besparen door je apparaten en systemen op een slimme manier te beheren. Bijvoorbeeld, de verlichting kan automatisch worden uitgeschakeld wanneer je een kamer verlaat, en de verwarming kan worden aangepast op basis van je dagelijkse routine.
  • Veiligheid: KNX-systemen kunnen worden geïntegreerd met beveiligingsfuncties zoals alarmen en camera’s. Dit zorgt voor extra gemoedsrust, wetende dat je huis beter beschermd is.
  • Toekomstbestendig: KNX is een flexibel en uitbreidbaar systeem. Dit betekent dat je in de toekomst eenvoudig nieuwe apparaten en functies kunt toevoegen zonder dat je bestaande systeem moet worden vervangen.

Voor Bedrijven:

  • Kostenbesparing: Door het efficiënte beheer van verlichting, verwarming en andere systemen kunnen bedrijven aanzienlijk besparen op energiekosten. KNX helpt bedrijven om hun energieverbruik te optimaliseren en zo kosten te verlagen.
  • Productiviteit: Een comfortabeler en beter gecontroleerde werkomgeving kan de productiviteit van werknemers verhogen. Denk bijvoorbeeld aan automatische aanpassing van de verlichting en temperatuur voor een optimaal werkklimaat.
  • Beheer op afstand: Met KNX kunnen bedrijven hun systemen op afstand beheren en monitoren. Dit is handig voor het beheer van meerdere locaties of voor snelle aanpassingen zonder ter plaatse te hoeven zijn.
  • Duurzaamheid: KNX draagt bij aan duurzamer beheer van gebouwen door het minimaliseren van energieverspilling en het bevorderen van milieuvriendelijke oplossingen. Dit kan ook bijdragen aan een positief imago van het bedrijf als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.